Bronvermeldingen

De foto op de Homepage is een afbeelding van De Engel die staat in de tuin van de Abdij van de Benedictijnen in Maria-Laach

Onder Tijdloze Wijsheid  wordt 1 of 2-  maandelijks een wijsheidstekst met eigen bronvermelding geplaatst. De afbeelding die u ziet dateert van 13 Mei 2017, toen begon ik de plaat te kleuren. Het boek ‘365 dagen kleuren voor mindfullness’ geeft elke dag een affirmatie, bij meditatieve figuren om te kleuren. U kunt het gebruiken zoals u dat wil. De ene keer is mijn start een tekst, of  de tekst doet mij aan iemand herinneren , dan kleur ik geïnspireerd door die persoon in de tekst.

Op de pagina Wat mag u verwachten, is een beeldje afgedrukt, een cadeau aan mij van een cliënt, bij de afsluiting van een hulpverleningstraject.

Op de pagina: ‘wat u ook mag verwachten’, ziet u een schildering, de regenboog op de meterkast in mijn appartement. De boog is gericht naar de straatkant, de ‘wereld-kant’ iedereen en alles omvattend. Daarbinnen ziet u een houtsnijwerkje dat ik kreeg bij mijn Professie in Mei 2005  en een Kruisje dat me bij mijn vertrek uit de Communiteit in April 2012 werd geschonken. De schildering, het houtsnijwerk en het Kruisje, zijn gemaakt door kostbare vrienden.

Op de pagina Persoonlijk , noem ik de titel  ‘ Wat je schrijft ben je zelf‘, een boekje met een selectie kinderpoëzie, uitgegeven onder auspiciën van de Stichting Kinderen en Poëzie in 2004.

Op de pagina Achter de woorden ziet u onder elkaar:  een door mij ‘ geschreven’ icoon van de Moeder Gods; de datum van mijn professie, die in mijn ring en hart gegraveerd staat en van waaruit ik leef;  een beeld van de dierenliefhebber bij uitstek, de heilige Franciscus, dankzij wie we dierendag vieren op 4 oktober; allemaal kostbaarheden die mijn hart bewegen; tot slot een deel van mijn buitenkant.

De cursief gedrukte slotregel van Persoonlijk, ‘ kom en zie’,  komt op verschillende plaatsen in de Bijbel voor. O.a. in het Gebedenboek van de Psalmen, in de Profeet Zacharia en in het boek Openbaringen ook wel Apokalyps genoemd. Meer informatie kunt u vinden op  www.willibrordbijbel.online.nl

Onderaan de pagina Tarieven, vindt u een afbeelding van een Windlicht, het staat in mijn huiskamer.

De foto op de pagina Bij het contactformulier komt van internet. Onder de afbeelding stond: zoevandebeek.waarbenjijnu